2009. április 3., péntek

Metélőhagyma saláta

Nyers-nyers-nyers! Újfent egy nyers nap a sok főtt után. A képen felül az étkezést megnyitó édesség van. Ezeket rakjuk a turmixgépbe:

  • földimogyoró
  • forrásvíz
  • három kiskanál malátaszirup
  • kókusz reszelék
20090402 mai facsarintás, ami főétel

Az alsó tálakban lakik a főétel, ami nem saláta, mert önmagában is nehéz étel. A bal oldali tálban vízben oldott miso krém van, a jobb oldaliban napraforgó mag örlemény – a kávédaráló műve – egy facsarintás grapefruittal, repceolaj és csöpp víz.

A nagy tálban van a csemege:

  • repceolajban áztatott metélőhagyma apróra vágva (jó volt könnyezni)
  • karalábé szár és levél még apróbbra vágva

Mindhárom tál tartalmát összekeverjük, és mértékkel fogyasztjuk.

Munka előtt gyertyát gyújtunk, és hálát adunk a csodálatos terményekért. Egészségünkre!

(forrás: Nyersfőve)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése