A mai Terülj-terülj Asztalkám hozzávalói ismét a Jóisten kerjéből érkeztek, friss magyar növény (majdnem) mind természetes gazdálkodásból. A falatkákat „kevés” késsel, sok foggal készítem a következőkből:
- avokádó
- citrom
- petrezselyem-gyökér alias fehér répa
- zeller
- Piszkei káposztás pogácsa
- petrezselyem
- kígyóuborka
- vörös- és lilahagyma csírázó belső része
- fokhagyma gerezdek
- Rapunzel fehér mandula krém, ami édes!
Közben egy lábas is arra „járt”. Lett benne
- adzuki bab
- forrásvíz Pilisszentkeresztről
- petrezselyem-gyökér
- vörös- és lilahagyma külső hélyai
- pici hűlés után a végén nyersen fokhagyma, petrezselyem, oliva olaj
Gyertyával tálaljuk, fogyasszunk naponta egyszer eleget áldás kéréssel az ételre és saját emésztésünkre. Isten Áldjon minket!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése