A mai Terülj-terülj Asztalkám hozzávalói ismét a Jóisten kerjéből érkeztek, friss magyar növény (majdnem) mind természetes gazdálkodásból. A falatkákat „kevés” késsel, sok foggal készítem a következőkből:
- avokádó
 - citrom
 - petrezselyem-gyökér alias fehér répa
 - zeller
 - Piszkei káposztás pogácsa
 - petrezselyem
 - kígyóuborka
 - vörös- és lilahagyma csírázó belső része
 - fokhagyma gerezdek
 - Rapunzel fehér mandula krém, ami édes!
 
Közben egy lábas is arra „járt”. Lett benne
- adzuki bab
 - forrásvíz Pilisszentkeresztről
 - petrezselyem-gyökér
 - vörös- és lilahagyma külső hélyai
 - pici hűlés után a végén nyersen fokhagyma, petrezselyem, oliva olaj
 
Gyertyával tálaljuk, fogyasszunk naponta egyszer eleget áldás kéréssel az ételre és saját emésztésünkre. Isten Áldjon minket!




Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése