2009. március 30., hétfő

édes mandula krémmel

20090328 terülj-terülj asztalkám édes mandula krémmel

A mai Terülj-terülj Asztalkám hozzávalói ismét a Jóisten kerjéből érkeztek, friss magyar növény (majdnem) mind természetes gazdálkodásból. A falatkákat „kevés” késsel, sok foggal készítem a következőkből:

  • avokádó
  • citrom
  • petrezselyem-gyökér alias fehér répa
  • zeller
  • Piszkei káposztás pogácsa
  • petrezselyem
  • kígyóuborka
  • vörös- és lilahagyma csírázó belső része
  • fokhagyma gerezdek
  • Rapunzel fehér mandula krém, ami édes!
20090328 falatkák édes mandula krémmel

Közben egy lábas is arra „járt”. Lett benne

  • adzuki bab
  • forrásvíz Pilisszentkeresztről
  • petrezselyem-gyökér
  • vörös- és lilahagyma külső hélyai
  • pici hűlés után a végén nyersen fokhagyma, petrezselyem, oliva olaj
20090328 adzuki baba édes mandula krémmel

Gyertyával tálaljuk, fogyasszunk naponta egyszer eleget áldás kéréssel az ételre és saját emésztésünkre. Isten Áldjon minket!

20090328 ég a gyertya ég édes mandula krémmel
(forrás: Nyersfőve)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése